Det var det där med appar och sånt.

Efter att ha befunnit mig enbart på Androidplattformen i 7 år så har man samlat på sig en del appar. Och för att vara helt ärlig så trodde jag först och främst att min flytt till iOS skulle kosta mig skjortan och för det andra att jag inte skulle få samma prestanda och upplevelse som jag hade på min Nexus 6.

Om vi börjar med det alla sitter och väntar på, den höga summa i rena pengar som jag har betalt för att få tillgång till de appar jag hade på Android. Är ni med? Sitter ni ner? För här kommer det….

40 svenska enkronor. Ja, du läste rätt 40 kronor.

På det hela taget så är det så att det mesta jag använder är appar som på ett eller annat sätt är kopplat till en molntjänst och de flesta av dessa appar är gratis, antingen i utbyte mot reklam, eller att man prenumerera på molntjänsten i sig. Jag är ju inte direkt någon spelare så några spel har det inte varit tal om. Vad är det då som har kostat mig den hutlösa summa av 40 kronor frågar sig säkert vän av ordning. Jo det är en app, Pocket Casts de app jag använder, eller rättare sagt använde för att lyssna på mina podcasts. Men som sagt var så har jag använt Googles alla tjänster och appar och det är väl där jag är nu att flytta innehållet från Google till Apple.