Heroes Reborn – Ett värdigt slut

Den 21 januari gick det sista avsnittet på serien Heroes Reborn på NBC i USA och på Viaplay här hemma i Sverige.

Enda från början var det sagt att serien skulle bli en miniserie utan fotsättning, och så tycks det även bli enligt Slashfilm.

Enligt Slashfilm har NBC Entertaiments styrelseordförande Bob Greenblatt bekräftat att fallet är att Heroes Reborn inte kommer till baka med en säsong två.

heroes-reborn

Jag ska var helt ärlig. Efter att jag såg det sista avsnittet av serien idag så hade jag hoppats på en fortsättning. För serien är bra. Faktiskt lika bra som den första säsongen av huvudserien Heroes. Men om man ska ta ett steg tillbaka och se saker för vd det är så är Heroes Reborn ett bra avslut på både sig själv som miniserie och som avslut på huvudserien Hereos. Nu är det inte så att Heroes REborn slutar bara så där, utan slutet är öppet för en fortsättning.Läser man vidare i artikeln från Slashfilm så säger de att Tim Kring, som är upphovsman till serien, att serien kan försätta i någon form.

Vad innebär då detta? Ja du, vad är en bal på slottet?

Det kan innebära att vi får se karaktärerna eller namnet på en animerad serie, ett spel, en serietidning, en film eller inte alls.

Men hade varit upp till mig så hade jag sagt till de som bestämmer att fixa fram en säsong två, för jag vill ha mer.