Blogg 100? eller, vart tog inläggen vägen?

För det första, jag har inte misslyckats med blogg 100, jag har nog den mest legitima anledningen av dem alla till varför jag inte har postat något inlägg på ett par dagar, jag har och är faktiskt fortfarande sjuk. Jag har råkat ut för den mest avskyvärda av sjukdomar som kan drabba en man, den som får den mest hårdföra av män att krypa ihop i fosterställning och skaka av rädsla för döden och bara gråta tills kroppen inte orkar mer och bra somna in i feberfrossa och snorande näsa, jag har blivit förkyld. Ja jag vet vad ni tänker,

”Arma stackare, kommer han någonsin att bli det samma igen, om han överhuvudtaget överlever.”

blogg100-logotypeTro det eller ej, men jag är på bättringsvägen och som det ser ut nu så kommer jag att överleva och förhoppningsvis så får jag se det här som ett styrkeprov, du vet,

”Det som inte dödar, det härdar.”

Jag har däremot en förhoppning att kunna, tack vare mitt tillstånd, posta ett par inlägg retroaktivt. Jag har nämligen kollat upp i reglerna Blogg 100 att det inte finns något som säger emot.

Så nu blir det ”business as usual”

Det här är alltså inlägg 4, eller 8… eller… Feberfrossa!!