Apple stora septemberevent

Apple har precis avslutat sitt stora septemberevent där de presenterade den nya iPhone 7, för mer information om den får du gå till Apple.se. Jag tänkte mer fokusera på det som de intressanta grejerna, som de nya Airpods.

airpodsAirpods är Apples nya trådlösa hörlurar. Eftersom den nya iPhone 7 inte kommer att ha ett 3,5 mm ljudkontakt,(Och alla drar efter andan) så har de utvecklat ett helt nytt gränssnitt för ljud, som de kommer att låta andra ta del av, för att lyssna på musik eller prata i telefon med. Men det som är det mest intressanta är att de har utvecklat ett par trådlösa hörlurar som ska ha en batteritid på 5 timmar, om det stämmer återstår att se när jag väl ha fått testa ett par. Intressant i sammanhanget är också att även om du köper dem i par så kan du välja om du villi-jssxbdz-x3-980x420 använda dem som par eller som singel. Det kommer inte att finnas några fysiska knappar på enheten allt kommer att sköttas via touch och du får även med ett fodral/laddning som du kan använda och ladda upp dina Airpods. Laddningen in fodralet kommer att räcka till 24 timmars laddning. Om de nya Airpodsen kommer att ha brusredusering som liknade produkter får jag återkomma till när jag väl har testat.

En annan grej som jag tänkte nämna är faktiskt avsaknaden av en sak, och det är ”one more thing”. Jag trodde faktiskt in i det sista att Tim Cook skulle avsluta det hela med en ”one more thing” och en snabb presentation av nya uppdaterade Macbook, och då i synnerhet en ny Macbook PRO. Jag vill verkligen ha en ny mac, min från 2011 behöver en uppgradering.