Microsoft blir medlem i The Linux Foudation

Och där frös helvetets eldar till is.

Det var inte för allt så länge sedan som Microsoft såg Linux som djävulen själv. Och likt den katolska kyrkan under medeltiden försökte de göra allt som stod i deras makt att förstöra det och förkasta alla dem som överhuvudtaget tänkte Linux. Men det var då och nu är nu.

Microsoft-Loves-Linux-Openness-e1414168049882

Att Microsoft går in som medlem i The Linux Foundation skulle överaska vem som helst. Att de dessutom går in som platinamedlem, den högsta nivå av medlemskap, är det nog ingen som över huvudtaget tänkt . På den pågende utvecklarkonferens Connect i New York meddelar Microsoft i alla fall så är just fallet. De går alltså in och blir en större medlem än både Google och Facebook som ”bara” är guld-medlemar.

Ja, mycket ska man läsa innan ögonen faller ur.

Källa Omni